Presentació: de les eines a la perspectiva PLE

Pitiüses per l’Acord Educatiu ha estat un revulsiu a tots els nivells en el món educatiu a Eivissa i Formentera. Primerament, perquè ha aportat unitat d’acció: a la fi, famílies i professorat actuen de manera coordinada per una finalitat comuna. Segon, perquè Eivissa i Formentera han estat més Pitiüses que mai, ambdues presents en les diferents iniciatives de PAE. I tercer, perquè ha reprès la línia de reflexió pedagògica que havia iniciat l’APREP amb un nou cicle de Parlam d’Educació.

En el marc d’aquest cicle, dia 14 de novembre vaig participar en una sessió de Petxakutxes, exemple especialment representatiu del que PAE ha significat en aquest 2014. Una sessió mot dinàmica on la participació va ser molt diversa en temes i agents i on vàrem poder comprovar que hi ha molta energia i molta il·lusió per la millora de l’educació.

Per això, perquè estic molt contenta d’haver-hi participat i perquè voldria que en el 2015 tenguem pacte i que PAE segueixi ben actiu, comparteix per aquí la meva aportació, que com no podia ser d’altre manera, va ser molt #edutech.

#edutech: de les eines a la perspectiva PLE from Gemma Tur

I el vídeo…  😉

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail
This entry was posted in Conferences, Educational system and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*