Hello world!!

helloworld

A la fi faig aquesta entrada per donar per inaugurat aquest blog i presentar el meu nou lloc web. Des de què vaig descobrir la Web 2.0 per a la docència, he obert nombrosíssims comptes a tota classe de serveis de la web social, així com també he obert diversitat de blogs per a cada una de les tasques docents que he anat fent durant tot aquest temps.

Així que ara, que estic vivint aquesta nova etapa professional des de ja fa uns anys, he pensat que ja era més que hora que intentàs reunir tanta cosa distribuïda que tenc per la xarxa, i tenir un lloc on reunir tota la meva feina, on construir una identitat digital més unificada.

Feia temps que ho pensava quan un amic, Joan Clapés de novatecnologia, informàtic i entusiasta, em va animar a fer-ho. Estava poc decidida perquè necessitava fer una tasca d’ordenació i organització que no m’atrevia a encarar sobretot perquè havia d’intentar aclarir la meva identitat digital, com a docent a la Universitat, fent les primeres passes en el challenging món de la investigació. Però aquí estic… afortunadament, sembla ser que almenys, he aconseguit reunir tot allò fet en els darrers anys, que si bé no és que sigui res massa especial és, sense dubte, fruit de molta feina feta amb molta passió 😉

A més, aquest lloc web necessitava tenir integrat un servei de blog, per això, seguint el consell d’en Joan, em vaig decidir per WordPress. A partir d’ara, tots els blogs oberts fins a la data queden, oficialment, tancats i sigui quin sigui el tema (educatiu, of course), esper escriure en aquest nou blog. De moment, el començ amb alguns dubtes: he perdut l’hàbit d’escriure amb certa regularitat a un blog, i no sé si el sabré recuperar; he estat sempre molt de blogger així que no sé si sabré adaptar-me a aquesta nova plataforma; i, també tenc dubtes entorn de la llengua del lloc, i crec que, després d’haver-hi pensat molt, la millor opció serà que sigui multilingüe i que em deixi portar segons la tasca sobre la que faci referència en cada moment. Finalment, per no perdre la feina feta en altres blogs, he pensat en l’estratègia d’anar fent enllaços en les primeres entrades relacionades que faci a partir d’ara en aquest nou lloc.

Només em queda explicar el nom del lloc, però això serà cosa d’una altra entrada…

Foto de David

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*